Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5213 niezalogowanych)
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Weekend, pogoda ladna, ale ta wiadomosc mnie naprawde zasmucila. Bielecki to bylo takie moje oczko w glowie.

"...Reprezentant Polski w piłce ręcznej Karol Bielecki stracił oko. W rozmowie z Programem 1 Polskiego Radia poinformował, że kolejna operacja już nic by nie dała.
Rozgrywający reprezentacji Polski piłkarzy ręcznych i klubu Rhein-Neckar Loewen Karol Bielecki opuścił dziś rano klinikę w Tybindze, gdzie we wtorek przeszedł drugą operację lewego oka. Teraz zawodnik udał się na rehabilitację do Heidelbergu.
Bielecki wykluczył możliwość dalszej swojej gry w piłkę ręczną, ale możliwe, że wróci do tej dyscypliny sportu w innym charakterze.
- Niestety, tak jakby się urwało wszystko. Teraz trzeba zacząć coś robić innego, troszkę inne rzeczy. Ale jestem nastawiony optymistycznie. Co by się nie działo, dam radę. To tylko oko, także jeszcze dużo przed mną - powiedział Bielecki....".

Trzymaj sie, Szreku!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Wypadek Webbera z dzisiejszego GP / nic nikomu się nie stało /

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
MŚ w RPA to jakaś kpina drukowanie meczy przez sędziów i FIFA. wygodnie jest nie korzystać z nowinek technicznych bo sędzia zawsze może się pomylić w te odpowiednią stronę. Tak samo jak sprzeciw przeciw wtrącaniu się polityków do ZP danego kraju mafia nie chce oddać swojego terytorium i tyle. Oby najlepsze kluby w Europie wypięły się na UEFA i zrobiły swoją ligę, jalk im duża kasa ucieknie do zarządzania to może sie ogarną trochę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
W koncu jakas mila weekendowa wiadomosc: Holandia - Brazylia 2:1 !!!!
A Wy komu kibicujecie? Procz Polski oczywiscie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Holandia od początku
cenię sobie święty spokój w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
A dzisiaj Argentyna. I zjednoczone sily niemecko- polskie /hmm, jak sie to wszystko zmienia.../
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
posprzątałam trochę , poopalałam się też , a teraz czas na mecz

Argentyna

miłego oglądania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Kolektyw, sila woli, instynkt zwyciezcy - tak czy siak cos trzeba Niemcom przyznac niestety...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
DVD napisał:
Kolektyw, sila woli, instynkt zwyciezcy - tak czy siak cos trzeba Niemcom przyznac niestety...

film niedostępny dla mnie , pewnie zablokowany na PL

a zmietli Argentynę "nasi " chłopcy , ze aż mi było smutno patrzeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok